Junker HQ
http://forums.junkerhq.net/

I am having trouble applying the patch to my ISOs
http://forums.junkerhq.net/viewtopic.php?f=2&t=2839
Page 1 of 1

Author:  Balzak802 [ Thu Feb 17, 2011 8:08 pm ]
Post subject:  I am having trouble applying the patch to my ISOs

I am having trouble applying the Policenauts patch to my non translated Japanese ISOs I ripped from Image Burn. Can anybody help me? The problem is that it says that it can not read the xdelta3.0u.x86-32 when I have that file labeled exactly that way in the folder so can anybody tell me how to fix it? Well hope to get a response back soon. Also, I posted screen shots of the folder I have all the contents in and a photo of the black DOS screen that applies the patch. Well, hope to get an answer soon.

Attachments:
Folder.JPG
Folder.JPG [ 35.35 KiB | Viewed 1214 times ]
Problem.JPG
Problem.JPG [ 67.96 KiB | Viewed 1214 times ]

Author:  best name ever [ Fri Feb 18, 2011 1:51 pm ]
Post subject:  Re: I am having trouble applying the patch to my ISOs

I made a very in depth guide on patching policenauts in "The Ultimate Policenauts patch guide!" thread, I recommend following sections 2 and 3 exactly, right down to using the Xdelta/imgburn that I have as attachments on that thread (because I know there nothing wrong with them). Also if you have an Athlon CPU click on the "patch-athlon-cpu" batch file instead of the "patch" batch file.

Author:  Artemio [ Mon Feb 21, 2011 12:32 am ]
Post subject:  Re: I am having trouble applying the patch to my ISOs

The problem you are having is because your iso files are not names Policenauts1.iso and Policenauts2.iso...

From your first screenshot I can tell that you have hidden file extensions, however the iso ones are showing.. which leads me to believe they are really named Policenauts1.iso.iso and Policenauts2.iso.iso. Try verifying this.. or renaming them to Policenauts1 and Policenauts2 (since you probably have the extensions hidden via settings form your OS)

Author:  best name ever [ Mon Feb 21, 2011 9:11 am ]
Post subject:  Re: I am having trouble applying the patch to my ISOs

Artemio wrote:
The problem you are having is because your iso files are not names Policenauts1.iso and Policenauts2.iso...

From your first screenshot I can tell that you have hidden file extensions, however the iso ones are showing.. which leads me to believe they are really named Policenauts1.iso.iso and Policenauts2.iso.iso. Try verifying this.. or renaming them to Policenauts1 and Policenauts2 (since you probably have the extensions hidden via settings form your OS)

...He's right! I didn't see that, disregard every thing I said.

Author:  Balzak802 [ Sat Feb 26, 2011 6:04 pm ]
Post subject:  Re: I am having trouble applying the patch to my ISOs

Thanks Artemio. I followed your advice of just renaming the ISO just Policenauts1 and Policenauts2 and it worked so I finally got them patched. Now I can finally enjoy Policenauts in English. Thanks.

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/